Hlavní obsah

V Praze hořel obchod s nábytkem, škoda je šest milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střechu obchodu s nábytkem v pražském Zličíně v sobotu dopoledne zachvátil požár. Lokalizovat se ho podařilo zhruba po 30 minutách. Vyšetřovatel po dohodě se zástupcem firmy odhadl škodu na šest milionů korun, příčinu požáru bude zjišťovat. Na místě zasahovali i záchranáři, nikoho nemuseli ošetřit.

V ulici V Pískovně zasahují jednotky ve II. stupni požárního poplachuVideo: @HasiciPraha

 
Článek

Hasiči měli událost hlášenou v 10:30. „V ulici V Pískovně zasahují jednotky ve druhém stupni požárního poplachu u požáru stropní konstrukce v obchodu s nábytkem. Hasíme pomocí tří vodních proudů,“ napsali hasiči na síti X.

V ulici V Pískovně sídlí obchod s nábytkem Idea-nabytek.cz

Mluvčí hasičů řekl, že hořelo na ploše 40 × 60 metrů, lokalizace se podařila zhruba 30 minut po ohlášení požáru. Později doplnil, že se stropní konstrukce propadla do prostoru prodejny. „Z důvodu velkého množství uskladněného zboží bude vyklízení prostoru trvat pravděpodobně několik hodin,“ uvedl.

Záchranáři na místo vyslali inspektora, posádku záchranářů a speciál Fénix. Událost se obešla bez nutnosti našeho zásahu, sdělili na síti X.

Při požáru domu na Tachovsku uhořel muž

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám