Hlavní obsah

V Mlékojedech u Litoměřic hořel autoservis, škoda je přes milion

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škodu za zhruba jeden milion korun způsobil v noci na neděli požár autoservisu v Mlékojedech u Litoměřic. Zásah komplikovaly hasičům nalezené propanbutanové láhve. Požár se jim podařilo zlikvidovat po třech hodinách.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Hasiči zasahovali na místě tři hodiny.

Článek

Na operační středisko byl požár nahlášen před třetí hodinou ranní. „Při příjezdu prvních jednotek na místo události se ukázalo, že se jedná o větší objekt, ve kterém se nachází autoservis. Operační středisko vyslalo na místo šest jednotek požární ochrany a vyhlásilo druhý stupeň požárního poplachu,“ informovali v neděli hasiči na sociálních sítích.

V dílně se nacházelo několik dodávek, zásah však komplikovala přítomnost sedmi velkých propanbutanových lahví. Hasičům se je podařilo ochladit a vynést ven. „Při průzkumu vedlejší haly jsme nalezli psa a později jsme ho předali městské policii,“ doplnili hasiči a upřesnili, že po dohašení skrytých ohnisek ve stropě nahlásil velitel zásahu likvidaci požáru v šest hodin ráno.

Foto: HZS Ústeckého kraje, novinky.cz

Hasiči zasahovali na místě tři hodiny.

Příčina požáru je předmětem vyšetřování. Způsobená škoda přesahuje odhadem jeden milion korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám