Hlavní obsah

V Kladně vykolejil vagón manipulačního vlaku, škoda je 865 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Poblíž železniční stanice Kladno-Dubí ve středu večer vykolejil manipulační vlak, jeden vagón se převrátil na bok. Nikdo nebyl zraněn, škoda byla vyčíslena na 865 000 korun. České dráhy zastavily vlakovou dopravu na části trati z Kladna do Kralup nad Vltavou, výluka má trvat do čtvrtečních 18.00.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala ve středu krátce před 21.00, vykolejený vlak provozuje společnost ČD Cargo. Převrátil se první vagón za lokomotivou, uvedl mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Příčiny nehody podle něj zatím nejsou známé, Drážní inspekce je vyšetřuje.

Vlaky kvůli nehodě nejezdí mezi zastávkami Kladno-Dubí a Brandýsek, České dráhy osobní spoje nahrazují autobusy. Ty nezajíždějí do zastávek Kladno-Ostrovec a Kladno město, kam se cestující mohou dostat jinými vlakovými spoji.

Z Brandýsku do Kralup nad Vltavou vlaky jedou, podle webu drah výluka zpozdí 24 osobních a spěšných vlaků o pět až deset minut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám