Hlavní obsah

V Hořovicích se srazilo auto s letadlem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke kuriózní nehodě došlo v neděli odpoledne na silnici, která u Hořovic na Berounsku prochází přes tamní letiště. Srazilo se tam menší letadlo s osobním automobilem.

Na letišti v Hořovicích se srazilo letadlo s autem.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Před 18. hodinou došlo na Letišti Hořovice ke střetu letadla, které popojíždělo po dráze, s osobním automobilem Škoda Superb, které jelo po silnici z Hořovic na Tlustice. Padesátiletý pilot letadla měl dechovou zkoušku negativní. Šestatřicetiletý řidič automobilu měl pozitivní orientační test na drogy a policisté navíc zjistili, že má vysloven zákaz řízení,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Na letišti v Hořovicích se srazilo letadlo s autem.

Auto mělo po nehodě poškozený levý bok, letadlo pak svou přední část. Pilot utrpěl při nehodě zranění, se kterým skončil v nemocnici.

„Záchranáři ošetřovali zraněného muže, který utrpěl úraz dolní končetiny. Po ošetření ho převezli do hořovické nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Na letišti v Hořovicích se srazilo malé letadlo s autem.

Silnice byla po nehodě s opatrností průjezdná. Příčiny a okolnosti střetu nadále zjišťují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám