Hlavní obsah

Na Strakonicku hořel karavan. Uvnitř se našlo torzo lidského těla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Katovice

Torzo lidského těla v karavanu našli ve středu ráno jihočeští hasiči. Ti vyjížděli na oznámení k požáru obytného vozu do Katovic na Strakonicku. Kriminalisté nařídili soudní pitvu a také analýzu DNA.

Foto: PČR - Jihočeský kraj

Hořící karavan v Katovicích. Uvnitř se našlo torzo lidského těla.

Článek

„Na lince 112 bylo ve středu několik minut před jednou hodinou ranní přijato oznámení, že v Katovicích hoří karavan. Po uhašení plamenů se uvnitř našlo lidské tělo. Na místo tragické události byli přivolaní strakoničtí kriminalisté. Pro objasnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva,“ řekla Jaromíra Nováková, mluvčí strakonické policie.

Podle informací Novinek.cz na místě zřejmě uhořel muž, který v karavanu bydlel. „Zatím nevíme, o koho se jedná, proto kriminalisté nařídili provést také analýzu DNA,“ dodala Nováková.

U požáru karavanu zasahovali profesionální hasiči ze Strakonic a také dvě dobrovolné hasičské jednotky. V době příjezdu hořel karavan v plném rozsahu, hasiči požár dostali pod kontrolu během třiceti minut.

Foto: HZS - Jihočeský kraj

Shořelý karavan v Katovicích

Při ohledání shořelého karavanu a v jeho okolí se našlo několik nábojů do různých zbraní. „Proto byl na místo povolán také specialista se služebním psem na vyhledáváním těkavých látek a pyrotechnik. Ten střelivo zajistil a převezl k následné likvidaci,“ uvedla policejní mluvčí.

Vyšetřovatelé tak nyní zjišťují nejen totožnost muže a příčiny požáru, ale také to, kde se tam náboje vzaly. „Okolnosti tragédie se prošetřují, v tuto chvíli více informací nesdělíme,“ řekla Jaromíra Nováková.

Na odpočívadle u D52 našli shořelý kamion. Uvnitř byl mrtvý člověk

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám