Hlavní obsah

V havarovaném autě uhořel policista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V pondělní ráno se v Praze 8 v Cínovecké ulici ve směru do Březiněvsi stala tragická nehoda, při níž zahynul dvaatřicetiletý policista. Ten se vracel z noční služby, když do jeho wartburgu zezadu ve velké rychlosti narazil 25letý řidič.

Foto: Lucia Nováková

Vítězové barrel race vyjíždějí do čestného kola

Článek

Policista se právě chystal odbočit na sjezd do Březiněvsi. "Jen malou chvíli před tím se ale přiřítilo vozidlo značky Opel Omega, jehož řidič se jej ve velmi vysoké rychlosti pokusil předjet. To už ale nestihl a zezadu do něj narazil. Wartburg, který tak zcela zdemoloval, začal navíc hořet a řidič v něm přišel na místě o život," uvedla policejní mluvčí.  Požár zlikvidovali hasiči.

Pětadvacetiletý řidič opelu utrpěl díky airbagu pouze drobné poranění hlavy. Zřejmě v šoku začal z místa utíkat, po chvíli jej ale zadrželi příslušníci pohotovostní motorizované jednotky. Alkohol v jeho dechu vyloučili policisté provedením orientační dechové zkoušky.

Na vozidlech vznikla škoda přibližně 110 tisíc korun. Pětadvacetiletému řidiči, který nehodu zavinil, nyní hrozí obvinění z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti. Případem se nyní zabývá policejní rada z oddělení vyšetřování dopravních nehod pražského dopravního inspektorátu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám