Hlavní obsah

V domě na Praze-západ se utrhl výtah se dvěma lidmi

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Psárech na Praze západ v ulici Pod Vápenkou se v úterý v podvečer utrhl v rodinném domě výtah se dvěma lidmi. Oba utrpěli lehká zranění a skončili v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: V domě na Praze-západ se utrhl výtah se dvěma lidmiVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Policisté v současné době prověřují okolnosti pádu výtahu v rodinném domě. Ve výtahu se nacházeli dva lidé, kteří při pádu z výšky zhruba tří metrů utrpěli zranění,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Markéta Johnová.

Záchranáři oba zraněné ošetřili a transportovali do nemocnice.

„Dva lidé utrpěli zranění lehčího charakteru. Po ošetření byli převezeni posádkami do Thomayerovy nemocnice v Praze,“ sdělila mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová.

U obdobné události zasahovali záchranáři také v pondělí v Libušíně na Kladensku. Tam se se třemi lidmi utrhl výtah vedoucí do sklepa. Také oni utrpěli zranění, se kterými je museli záchranáři transportovat sanitkami a vrtulníkem do nemocnic. Ještě předtím museli dva z nich zachránit ze sklepa lezci hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám