Hlavní obsah

V Bečově nad Teplou se v penzionu během oslavy propadla podlaha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Bečově nad Teplou na Karlovarsku se v sobotu odpoledne propadla podlaha v jednom z penzionů, a to přímo uprostřed soukromé oslavy. Pod troskami zůstal zaklíněn jeden člověk. Hasiči ho vyprostili a předali záchranářům.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Hasiči na místě zásahu

Článek

Podle mluvčího krajské záchranné služby Radka Hese se zranila žena ve věku 59 let. Utrpěla středně těžká zranění. Záchranáři ji převezli na emergency karlovarské nemocnice. Původně měl přiletět vrtulník z Plzně, ten ale kvůli počasí nemohl vzlétnout.

Podle mluvčího policie Jakuba Kopřivy se oslava konala v penzionu v historickém centru města a účastnilo se jí asi 25 lidí.

„Po vyproštění zaklíněného člověka jsme udělali důkladný průzkum budovy, jestli se v troskách nenachází další lidé. Proběhl také základní průzkum stability zbytku objektu,“ řekl Martin Kasal, mluvčí krajských hasičů. Na místo byl povolán statik a také psi na vyhledávání lidí v sutinách. Podle posledních informací by v objektu nikdo další již být neměl.

Na místě zasahovalo šest jednotek hasičů.

Adventní razie v Ostravě si políčila na černé pasažéry

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám