Hlavní obsah

V autě už nebylo místo, mladá řidička proto příbuzného uložila do kufru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Cesta domů se zřejmě prodraží 24leté řidičce i opět let staršímu příbuznému. Vezla v neděli nad ránem z večírku v Českých Budějovicích celkem pět lidí, a tak se rozhodli, že jeden z nich pocestuje v kufru. Nevšimli si ale kamer českobudějovických strážníků.

Foto: Městská policie České Budějovice, Novinky

Muž si udělal v zavazadlovém prostoru auta pohodlí

Článek

„Řidička za ním zabouchla dveře zavazadlového prostoru, usedla za volant, nastartovala a vydala se k odjezdu. Na místo však mezitím zamířila hlídka městské policie, která vozidlo o několik ulic dále dostihla,“ uvedla mluvčí českobudějovických strážníků Věra Školková.

Městští policisté se od čtyřiadvacetileté ženy za volantem dozvěděli, že svého příbuzného nechtěla ponechat na místě bez možnosti dopravy domů.

„Dechová zkouška na alkohol u řidičky ukázala negativní výsledek. Šestý pasažér však musel zvolit náhradní dopravu. Za přestupek podle zákona o provozu na pozemních komunikacích navíc hrozí řidičce i devětadvacetiletému spolujezdci pokuta od dvou do pěti tisíc korun,“ dodala Školková.

Řidič vezl na střeše auta nepřivázaného psa. Vevnitř nebylo místo

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám