Hlavní obsah

Provoz na D1 je po ranní nehodě obnoven

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda na zhruba 14. kilometru dálnice D1 u Říčan uzavřela v úterý ráno na několik hodin dálnici v obou směrech. Na místě se tvořily kolony a provoz byl komplikovaný i na objízdných trasách. Kolem 9:30 byla dálnice zprovozněna. Vyplývá to z informací policie a státního Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD).

Článek

Na D1 se srazila dodávka a kamion a do částí havarovaných aut narazily další vozy. Vše se podle informace policie na Twitteru obešlo bez vážnějších zranění.

Záchranná služba podle středočeské mluvčí Moniky Novákové ošetřila jednoho muže s otřesem mozku a převezla ho do vinohradské nemocnice.

Nehoda se stala podle ŘSD po 5:00 ve směru na Brno. Při srážce ale části havarovaných vozů odlétly do protisměru, kde do nich narazila další auta. Podle informací policie bylo ve směru na Prahu například odstaveno na stejném místě nákladní auto kvůli úniku nafty.

Foto: HZS Středočeského kraje, Bez zdroje

Nehoda na dálnici D1

Kolem 8:00 se kolona ve směru na Prahu táhla od místa nehody zhruba ke 29. kilometru D1. V opačném směru byla kolona aut zhruba k šestému kilometru.

Řidiči museli kvůli nehodě na dálnici počítat s hustším provozem v okolních obcích.

Řidič na Rychnovsku vjel do protisměru úmyslně. Zabil ženu a mladíka, zjistila policie

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám