Hlavní obsah

Útočník skolil před diskotékou dva muže pěstí, přišli o zuby

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policie požádala veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém útočníkovi, který letos v únoru fyzicky napadl před vstupem do baru Varna v Riegrově ulici v Olomouci dva muže. Právo o tom informovala policejní mluvčí Marie Štrbáková.

BEZ KOMENTÁŘE: Útočník dal mužům dvě rány pěstíVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál v sobotu 21. února v kolem jedné hodiny ráno. „Útočník oba dva muže udeřil pěstí do obličeje a oběma vyrazil zuby. Napadení muži museli být převezeni k ošetření do nemocnice,“ uvedla mluvčí.

Policie podle ní hledá svědky tohoto incidentu a především ty občany, kteří by pomocí kamerového záznamu mohli pomoci zjistit totožnost pachatele.

Foto: Policie ČR

Napadení zachytily kamery

„Jednalo se o muže ve věku kolem třiceti let, vysokého asi 175 centimetrů, s krátce střiženými vlasy s tzv. ostrůvkem. V době útoku měl oblečené tričko s krátkým rukávem černé barvy s potiskem v oblasti hrudníku a modré riflové kalhoty. Obuté měl tenisky v tmavé barvě s bílými tkaničkami a bílou podešví,“ konstatovala Štrbáková.

Se svými informacemi se podle ní mohou případní svědci přihlásit na telefon 974 766 699 nebo na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám