Hlavní obsah

Útočníci ztloukli muže na pumpě. Policie hledá cizince v klobouku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté žádají o pomoc veřejnost při vyšetřování napadení muže na benzínové stanici v Českých Budějovicích. Dva útočníci jej 14. listopadu loňského roku surově zbili v obchodě benzínky a poškodili mu i oblečení. Napadený muž musel vyhledat lékařské ošetření.

Napadení na čerpací staniciVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté už jednoho agresora dopadli, druhého však stále hledají a obracejí se nyní na veřejnost. Motiv napadení však policisté nesdělili.

„Doposud se nepodařilo ustanovit muže v klobouku s tmavým plnovousem, který měl na sobě oblečené tmavé kraťasy a mikinu s kapucí se světlými doplňky na zádech. Z dosavadního šetření vyplývá, že měl tento muž mluvit pravděpodobně ukrajinsky nebo jiným východoevropským jazykem,“ sdělila Právu k popisu pachatele mluvčí jihočeské policie Štěpánka Schwarzová.

Policisté zveřejnili také záznamy z kamer, na kterých je útok zaznamenaný. Žádají svědky, kteří muže na videozáznamu poznají, aby volali na číslo 974 226 333 nebo přímo na linku 158. V případě dopadení hrozí útočníkovi za výtržnictví a ublížení na zdraví až tři roky vězení.

Foto: Policie ČR

Policie hledá muže v klobouku

Mládež se porvala v Českých Budějovicích. Policie zveřejnila video

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám