Hlavní obsah

Útočníci napadli v Praze muže poté, co před domem vyložil děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva neznámí útočníci přepadli v pražských Letňanech muže, který zrovna odvezl své dvě děti domů. Vyhrožovali mu s nožem v ruce a pak utekli. Motiv přepadení je nejasný.

Útočníci přibíhají za poškozenýmVideo: Policie ČR

 
Článek

Přepadení se odehrálo na počátku října, kdy muž přivezl své děti domů a vracel se ke svému autu. Zničehonic k němu přiběhli dva muži a napadli ho.

„Poškozený se aktivně bránil, a tak na něj jeden z útočníků vytáhl i nůž a vyhrožoval mu, že ho zabije. Poškozený na svou obranu vytáhl teleskop, čehož se oba útočníci zalekli a z místa utekli,“ informovala mluvčí policistů Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Jeden z podezřelých

Sám napadený, který nebyl zraněn, pořídil také krátký videozáznam útočníků na svou palubní kameru. Policie proto prosí o informace vedoucí k jejich ztotožnění. Informace přijme linka 158.

Případem se policie zabývá pro podezření ze spáchání trestných činů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví, za což pachatelům hrozí až tři roky vězení.

Po požáru v Praze hasiči našli lidské tělo

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám