Hlavní obsah

Útočníci na Teplicku vylákali mladíka do domu. Tam ho zbili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Surové napadení se odehrálo minulý týden v Dubí na Teplicku. Jednadvacetiletý mladík tam byl napaden kvůli žárlivosti. Pro strůjce celého útok si přišla zásahová jednotka.

Pro násilníky přišla zásahová jednotka.Video: Policie ČR

 
Článek

Napadený mladík uvedl, že za ním přijel jeho známý, který ho vylákal do domu v Dubí. Tam už na něj čekala trojice násilníků, která ho napadla pěstmi a věcmi, které byly po ruce. Muž utrpěl zranění po celém těle a zlomeninu kotníku.

„Důvodem celého napadení měly být nevyřešené partnerské vztahy a následná žárlivost strůjce celého napadení. Útočníci navíc odcizili muži mobil a neoprávněně mu do něj nahlíželi. Při tom mu slovně vyhrožovali a nadávali,“ uvedla mluvčí policie Ilona Gazdošová.

Kvůli trestní minulosti útočníků byla na jejich pozdější zadržení povolána zásahová jednotka. U organizátora byly v domě nalezeny věci patřící poškozenému.

Trojice si pak vyslechla obvinění z trestných činů loupeže, vydírání, těžkého ublížení na zdraví a neoprávněného přístupu k počítačovému systému a nosiči informací. Dva muži skončili ve vazbě, třetí je vyšetřován na svobodě.

Při požáru bytu v Teplicích našli hasiči mrtvolu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám