Hlavní obsah

Únoskyni osmileté dívky policisté dopadli. Chtěla ji chránit před mimozemšťany

Novinky, jap
Praha

Pražští kriminalisté dopadli ženu, která před Vánocemi unesla ze Staroměstského náměstí v centru Prahy osmiletou dívku. Udělala to prý, aby ji ochránila před mimozemšťany.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena (v bílé čepici) si promluvila s pejskařem a uteklaVideo: Policie ČR

 
Článek

„Podezřelou ženu se nám podařilo dopadnout na území hlavního města Prahy. Jedná se o ženu, která byla v minulosti závislá na drogách. V současné době je hospitalizována v psychiatrické léčebně v Bohnicích,” řekl Novinkám kriminalista, který se podílí na vyšetřování celého případu.

Únoskyně odvedla dívku ze Staroměstského náměstí 23. prosince. Došla s ní až do Letenských sadů, kde ji schovala ve křoví. Žena oslovila kolemjdoucího pejskaře, aby jí pomohl dívku před mimozemšťany zachránit. Muž ale informoval policii a únoskyně z místa utekla. [celá zpráva]

Ženu poznalo v médiích několik lidí, kteří se obrátili na policii.

„Jako první se nám s relevantním poznatkem přihlásila strážnice pražské městské policie, která ženu znala z výkonu svého povolání. Její informace pak doplnili další lidé, kteří ženu na zveřejněném identikitu poznali," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Podle informací Novinek je žena psychicky nemocná. Podle všeho k dívce neměla žádný vztah. Podle kriminalistů má na kontě několik záznamů za majetkovou trestnou činnost. Žádného únosu se ale v minulosti nedopustila.

Reklama

Výběr článků

Načítám