Hlavní obsah

Uklízečka rozjela tramvaj, ta se zastavila až o zeď

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kuriózní nehoda se stala ve středu odpoledne v pražské motolské vozovně, kde mají své depo tramvaje hromadné dopravy. Uklízečka zde při umývání kabiny a interiéru tramvaje zavadila o tlačítko, potom se souprava dala do pohybu. Žena utrpěla zranění nohy a šok.

Článek

"V půl druhé odpoledne nám dispečink dopravního podniku nahlásil nehodu tramvaje, která se stala ve vozovně v Praze - Motole. Po příjezdu na místo jsme zjistili, že 44letá žena odbrzdila soupravu, která se zastavila až o stěnu," uvedla mluvčí záchranné služby Simona Cigánková.

Žena utrpěla šok a pohmožděniny na noze. Zdravotníci ji převezli na oddělení traumatologie do Fakultní nemocnice v Motole.

Tramvaj ve středu v hlavním městě havarovala i mimo vozovnu. V deset hodin dopoledne se střetla v Praze 10 - Vršovicích naproti známému středisku Eden tramvaj s motorkou. Záchranáři z místa nehody odvezli 37letého muže s lehčím poraněním nohy.

Reklama

Výběr článků

Načítám