Hlavní obsah

Udusil jsem přítelkyni, přiznal se muž ze Šumperska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K vraždě 48leté přítelkyně se přiznal 50letý muž na Šumpersku. Vygradovaly zřejmě partnerské neshody doplněné alkoholem. Muž ji dle policie udusil.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

Policie přijala v sobotu oznámení o úmrtí ženy na Šumpersku. Volající uvedl, že se mu měl svěřit známý, že zabil svou přítelkyni. Hlídka to vyjela prověřit a opravdu našla v bytě mrtvou ženu. Přítomný 50letý muž se přiznal, že ji udusil.

„Muž kriminalistům vypověděl, že s přítelkyní popíjel alkohol a přitom se s ní pohádal. Zároveň ženu fyzicky napadl, hodil ji na pohovku se slovy, aby se řvaním přestala, nebo ji zadusí. Když se neutišila, vzal polštář, přitiskl ho ženě na obličej a dusil ji do doby, než přestala jevit známky života,“ uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Dle jeho slov byla motivem činu pravděpodobně narůstající krize ve společném životě a alkohol. Muž byl obviněn z vraždy, za kterou mu hrozí 18 let vězení. Skončil ve vazbě.

Vraha muže a kojence v Klánovicích hledají desítky kriminalistů, v místě je zesílená bezpečnost

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám