Hlavní obsah

Dítě ubodané na ulici v Mostě se stalo obětí incidentu mezi dvěma muži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most
Aktualizováno

Malé dítě, které bylo v sobotu ubodáno na ulici v Mostě, se zřejmě stalo obětí incidentu mezi dvěma muži. Policie na místě tragédie nyní pátrá po předmětech, které mohou mít s událostí souvislost.

Na místě incidentu vzniklo pietní místoVideo: Michael Polák, Právo

 
Článek

„Dítě předškolního věku se zřejmě stalo obětí incidentu mezi dvěma muži, při němž utrpělo bodnořezné zranění,“ napsala policie na svém twitterovém účtu.

Policie již v sobotu večer uvedla, že byly v souvislosti s úmrtím dítěte zadrženy dvě osoby.

Doplnila, že na místě události nyní probíhá rozsáhlá pátrací akce k nalezení předmětů, jež mohou mít s incidentem souvislost. „Jakmile to bude možné, zveřejníme další informace,“ dodala policie.

Podle serveru iDnes.cz byl obětí zhruba tříletý chlapec. Napaden byl na ulici.

Foto: Michael Polák, Právo

V Mostě na místě incidentu vzniklo pietní místo

Podle informací CNN Prima NEWS zemřel po útoku nožem asi čtyřletý chlapec. Tragédii měla předcházet hádka dvou mužů a ženy. Jeden z mužů měl následně vytáhnout nůž a snažit se na toho druhého zaútočit. Během útoku měl ale bodnout právě malého chlapce, kterého napadený držel v náručí. „Bodl ho nožem přímo do krku, když ho měl otec na ruce,“ uvedla pro televizi jedna ze svědkyň útoku.

Podle policie se útok odehrál v Rozmarýnové ulici, svědci konkrétně hovoří o místě poblíž 14. Základní školy.

Bylo u činu ještě jedno dítě?

„Stalo se to támhle u toho křoví, kluka jeho táta držel a ten druhý toho malého bodl do krku. Byl u toho ještě druhý, blonďatý kluk, který tomu všemu přihlížel, ten se schoval do křoví a klepal se. Jsou tu ještě vidět vyležená místa,“ řekla jedna ze svědkyň webu e-mostecko, podle něhož vzniklo na místě činu pietní místo, kam lidé nosí květiny, svíčky a hračky.

Foto: Michael Polák, Právo

V Mostě na místě incidentu vzniklo pietní místo

Ve městě se šíří spekulace, že mělo jít o Ukrajince, to však podle webu vyvrátila další dvojice svědků. „Lidi říkají, že to byli Ukrajinci, to ale není pravda. My toho, co to udělal, známe. Je to feťák a zřejmě musel být přešlehlej. A táta toho ubodaného kluka je Ital,“ tvrdili.

Policie prověřuje úmrtí malého dítěte v Mostě. Zřejmě bylo pobodáno na ulici

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám