Hlavní obsah

Policie prověřuje úmrtí malého dítěte v Mostě. Zřejmě bylo pobodáno na ulici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most
Aktualizováno

Policie prověřuje úmrtí dítěte v Mostě. Uvedla, že byly v této souvislosti zadrženy dvě osoby. Podle některých informací byl zhruba tříletý chlapec pobodán přímo na ulici.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

„Prověřujeme úmrtí dítěte v ulici Rozmarýnová v Mostě. V této souvislosti jsme zadrželi dvě osoby,“ uvedla policie v sobotu večer na svém twitterovém účtu.

Okolnosti úmrtí jsou předmětem šetření kriminalistů.

„Nic dalšího zatím k tomu sdělovat nebudeme,“ uvedla na dotaz ČTK týkající se podrobností případu regionální mluvčí policie Miroslava Glogovská.

Podle serveru iDnes.cz zemřelo dítě poté, co na něj dva lidé zaútočili nožem. Obětí byl zhruba tříletý chlapec. Útočníci ho napadli na ulici a bodli ho nožem. Příčina napadení zatím není známa, stejně jako vztah útočníků k oběti, napsal web.

Podle informací TV Nova byla policie povolána k napadení dítěte. Svědci na místě řekli, že byla slyšet hlasitá hádka. Obětí se mělo stát malé dítě.

Neštěstí se podle televize odehrálo poblíž 14. Základní školy, která se nachází uprostřed jednoho z mosteckých sídlišť. Okolo místa činu se shromáždily desítky přihlížejících. Před školou přistával i vrtulník záchranářské služby.

Opilá žena bez řidičáku vjela na Znojemsku do skupiny dětí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám