Hlavní obsah

U silnice na Vysočině našli mrtvého chlapce, policie hledá auto, které ho mohlo srazit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havlíčkův Brod

Policie na Vysočině pátrá po osobním autě, které na silnici mezi Sobíňovem a Ždírcem nad Doubravou na Havlíčkobrodsku v říjnu zřejmě srazilo šestnáctiletého mladíka. Chlapce našli mrtvého kolemjdoucí. Podle kamerových záznamů šlo o Volkswagen (VW) nebo Škodu světlé barvy. Policie po autě pátrá, uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Článek

Mrtvého chlapce našli lidé náhodou 12. října kolem 2:00 na kraji silnice II/345 mezi obcemi Sobíňov a Ždírec nad Doubravou. Jako hlavní verzi kriminalisté prověřují, že ho srazilo auto.

Policie prověřila dostupné kamerové záznamy. Kamery zachytily na kruhovém objezdu ve Ždírci nad Doubravu osobní vůz combi. Měl pravděpodobně světlou barvu, mohlo by to být auto VW Passat, VW Golf, VW Bora, VW Polo či Škoda Octavia.

„Na kruhový objezd najelo od obce Sobíňov a poté pokračovalo v jízdě zřejmě směrem na obec Krucemburk,” popsala mluvčí. Auto projíždělo přes kruhový objezd 12. října v 1:59.

„Kriminalisté by uvítali, kdyby se jim přihlásil řidič vozidla,” uvedla Čírtková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám