Hlavní obsah

U Hostivice se srazila čtyři auta, elektrododávka skončila na střeše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na křižovatce mezi Chýní a Hostivicí v okrese Praha-západ se v pátek ráno srazila čtyři auta. Na místě museli zasahovat hasiči i záchranáři.

Nehoda u HostiviceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo před 7. hodinou na křižovatce ulic Hostivická a Hájecká, nedaleko hostivické místní části Břve. Podle prvotních informací z místa měl jet řidič dodávky z vedlejší ulice, podle svědků nezastavil na stopce a vjel do křižovatky.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Hromadná nehoda u Hostivice

„Nejprve se srazil s paní v osobáku, která jela po hlavní. Pak naboural ještě do dvou dalších aut, která čekala před křižovatkou směrem od Chýně,“ popsal reportérovi Novinek nehodu jeden ze svědků.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Hromadná nehoda u Hostivice

Dodávka se nakonec ještě převrátila na střechu. Hasiči ji museli stabilizovat tak, aby se znovu nepřevrátila. Vzhledem k tomu, že se jedná o elektroautomobil, kontrolovali hasiči dodávku pravidelně termokamerou. Stejně tak kontrolovali jeden z nabouraných osobáků, vzhledem k jeho hybridnímu pohonu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Hromadná nehoda u Hostivice

Na místě zasahovalo několik posádek záchranářů. „Do péče jsme si převzali jednoho středně těžce zraněného pacienta. Ten utrpěl pohmožděniny v oblasti krku a hrudníku. Po ošetření byl převezen do motolské nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Křižovatka byla po nehodě neprůjezdná. Okolnosti střetu nyní prošetřují policisté.

Hromadná nehoda zkomplikovala dopravu na D5 u Prahy

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám