Hlavní obsah

Tři zranění zůstali po srážce motorky s autem v Opavě

Právo, Novinky, den, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Moravskoslezští záchranáři zasahovali v pátek odpoledne u vážné dopravní nehody v Opavě. V místní části Jaktař se srazilo osobní auto s motocyklem. Na místo vyrazily dvě sanitky, přiletěl i záchranářský vrtulník z Ostravy. Při nehodě se zranili tři lidé.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce před 17. hodinou. Zdravotníci na místě ošetřili tři zraněné, informoval v sobotu mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

„Oznámen byl střet motocyklu s osobním vozidlem. Na místo události byly vyslány dvé pozemní posádky a vrtulník z Ostravy,” upřesnil mluvčí.

Auto v Opavě dostalo smyk a narazilo do protijedoucího vozu, zraněné vyprošťovali hasiči

Krimi

Jedna z pacientek (45) byla podle Humpla před příjezdem sanitek krátce v bezvědomí, se záchranáři ale již komunikovala.

„Utrpěla vážná poranění dolních končetin a zranění hlavy. Byla zajištěna pánevním pásem a dlahami, týmy se postaraly o podání potřebných léků,” sdělil mluvčí s tím, že ženu přepravil do nemocnice vrtulník.

Na obchvatu Opavy se zabil motorkář, nezvládl mokrou vozovku

Krimi

Sanitkou na chirurgii přepravili zdravotníci 48letého muže se středně těžkým poraněním horní končetiny a hlavy a 34letou žena s lehkým poraněním krční páteře.

Kdo ze zraněných řídil které vozidlo, záchranáři neupřesnili, mluvčí informoval bez dalších podrobností o zmíněných dvou pacientkách a jednom zraněném.

Okolnosti a příčinu nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám