Hlavní obsah

Tramvaj v Praze srazila 86letou ženu. Řidič se zhroutil, doprava stála

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V pražských Vršovicích srazila v pátek ráno tramvaj 86letou ženu. Seniorku s vážným zraněním převezli záchranáři do nemocnice. Tramvajová doprava v obou směrech zhruba hodinu stála, dopravu zajišťovaly autobusy.

BEZ KOMENTÁŘE: Tramvaj srazila seniorkuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo před desátou hodinou ráno u zastávky Koh-i-noor ve Vršovické ulici. Ženu srazila tramvaj mířící do středu města.

Na místo vyrazili hasiči i záchranáři. „Ženu záchranáři uvedli do umělého spánku, se zraněním hlavy a dolních končetin ji převezli do Vinohradské nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová. Záchranáři nejprve uvedli, že se jednalo o 80letou ženu, později upřesnili, že jí bylo 86 let.

Kromě seniorky skončil v péči lékařů i řidič tramvaje, který se zhroutil. Okolnostmi neštěstí se zabývá policie.

„Vyšetřování nehody si převzali kriminalisté z odboru vyšetřování dopravních nehod. Ti teď budou zjišťovat průběh nehody i její příčinu. Prosíme svědky, kteří nehodu viděli, aby se ozvali na tísňové lince 158,” sdělil policejní mluvčí Jan Daněk.

Provoz tramvají byl po nehodě obousměrně zastaven, náhradní dopravu zajišťovaly autobusy. Provoz byl podle webu Dopravního podniku obnoven kolem 11. hodiny.

Reklama

Výběr článků

Načítám