Hlavní obsah

Tramvaj v Olomouci usmrtila muže, zřejmě se v noci vezl na spřáhle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Tramvaj usmrtila v noci na úterý v Olomouci muže. Jeho tělo bylo nalezeno v kolejišti v Zikově ulici. Muž se pravděpodobně vezl na spřáhle mezi tramvajovými vozy. Záchranáři mu již nemohli pomoci.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v pondělí před 23:00. „Policie přijala oznámení o nálezu mrtvé osoby na tramvajových kolejích v Zikově ulici. Podle dosavadního zjištění zřejmě došlo ke střetu muže s tramvají. Okolnostmi a příčinou nehody se zabývají olomoučtí kriminalisté,“ sdělil Novinkám policejní mluvčí Libor Hejtman.

Tělo muže objevil řidič další tramvaje. Záchranáři mu již nedokázali pomoci, přivoláni byli k ohledání těla. „Muž utrpěl devastující, s životem neslučitelná zranění,“ řekla Novinkám mluvčí zdravotnických záchranářů Lucie Mikisková s tím, že na místo byl vyslán koroner k ohledání těla.

Podle mluvčí Dopravního podniku města Olomouce (DPMO) Anny Sýkorové předběžné informace nasvědčují tomu, že se tragédie stala poté, co se muž vezl mezi tramvajovými vozy a spadl. „Šlo pravděpodobně o jízdu na spřáhle,“ informovala Novinky mluvčí.

„Vyloučeno ale zatím není ani to, že se snažil přeskočit spřáhlo mezi dvěma tramvajovými vozy. Co se skutečně stalo, by mělo vyjít najevo v průběhu vyšetřování,“ doplnila Sýkorová.

V Ostravě se srazila tramvaj s BMW. Dvacetiletý řidič nehodu nepřežil

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám