Hlavní obsah

Traktorista převrátil vlek se zrním, zranil při tom cyklistku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

S vážnými zraněními skončila v plzeňské nemocnici třiadvacetiletá cyklistka, která se v pondělí krátce po poledni střetla s převráceným přívěsem traktoru v části obce Lipová – Dolní Lipina na Chebsku. Řidič traktoru tam v zatáčce nepřizpůsobil rychlost jízdy a přívěs naložený zrním skončil na boku.

Foto: Policie ČR

Převrácený traktor se zrním

Článek

„Třiadvacetiletý řidič traktoru vezl dosud nezjištěné množství zrna pšenice, vjel do zatáčky v obci Dolní Lipina a následně mělo dojít k pohybu přípojného vozidla,“ popsal mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva.

Dívka v audi předjížděla na Jičínsku přes plnou čáru traktor. Tři zranění, škoda milion

Krimi

Připojený vozík se poté podle mluvčího dostal do protisměru, kde se z něj vysypal náklad. „Při tom mělo zároveň dojít ke střetu s protijedoucí třiadvacetiletou cyklistkou. Ta byla s vážnými zraněními převezena do nemocnice v Plzni,“ dodal Kopřiva s tím, že traktorista před jízdou nepožil alkohol.

„Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uzavřel mluvčí s tím, že přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám