Hlavní obsah

Převrácený kamion uzavřel hlavní tah mezi Brnem a Vídní. Tragickou nehodu zachytila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikulov
Aktualizováno

Hlavní silniční tah mezi Brnem a Vídní uzavřela v pátek odpoledne nehoda kamionu a osobního auta u Mikulova na Břeclavsku. Řidič osobního vozu na místě zemřel, řekl mluvčí policie Bohumil Malášek. Převrácený kamion ležel na boku přes oba jízdní pruhy. Tragickou srážku zachytila kamera, video se šíří na sociálních sítích.

Převrácený kamionVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala krátce po 16:00 na křížení silnice první třídy číslo 52, která prochází Mikulovem, a silnice druhé třídy 414 směrem na Březí.

„Jeden starší muž utrpěl zranění neslučitelná se životem, zemřel ještě před naším příjezdem,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Dvořáček. Zdravotníci ošetřili také dalšího, lehce zraněného muže.

Podle Maláška senior za volantem osobního auta nerespektoval přednost v jízdě a vjel přímo před kamion. Po havárii zůstal kamion ležet na boku přes oba jízdní pruhy. Srážku zachytila kamera nacházející se poblíž křižovatky. Záběry z ní se šíří na sociálních sítích.

Policie na síti X (dříve Twitteru) uvedla, že objízdná trasa vedla přes Březí a Dolní Dunajovice. Od sobotního rána je silnice plně průjezdná.

Foto: Policie ČR

Převrácený kamion u Mikulova

Začíná poslední prázdninový víkend, policisté nabádají automobilisty k opatrnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám