Hlavní obsah

Těhotnou ženu mlátil kladivem

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletou těhotnou dívku tloukl kladivem při potyčce dvou znesvářených part čtyřiačtyřicetiletý muž ve Šternberku. V neděli o incidentu informovala Michaela Sedláčková z preventivně informační skupiny Krajského ředitelství Policie ČR Olomouckého kraje.

Článek

„K události došlo v pátek odpoledne venku na ulici ve Šternberku. Muž společně se dvěma podezřelými ženami ve věku 43 a 19 let nejprve pronásledovali skupinku tří dívek ve věku 18, 16 a 17 let a jednoho třiadvacetiletého mladíka. Jejich úmyslem bylo je napadnout,“ sdělila mluvčí.

Podezřelé ženy z útočící skupiny povalily osmnáctiletou těhotnou ženu na zem, tloukly ji rukama a tahaly za vlasy. „Pak zaútočil i muž s kladivem. Udeřil ji do boku a způsobil jí zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Další mladou ženu uhodil kladivem do kolena, to se však obešlo bez zranění,“ popsala Sedláčková.

Případem se policisté zabývají a prošetřují ho pro podezření z přečinu výtržnictví a pokusu přečinu ublížení na zdraví s trestní sazbou až do pěti let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám