Hlavní obsah

Teenageři přepadli trafiku s airsoftovou zbraní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojice mladíků ve věku 16 a 17 let přepadla začátkem března trafiku ve Frýdku-Místku. Při přepadení použili airsoftovou zbraň. Krátce po činu byli dopadeni, kriminalisté zjistili, že toho na svědomí mají daleko více.

Pokus o vloupání do trafikyVideo: Policie ČR

 
Článek

Jak ve středu uvedla mluvčí policie Kateřina Kubzová, jeden z mladíků namířil na prodavačku zbraň a požadoval vydání cigaret. Když jim prodavačka vydala doutníky, utekli.

„Díky rychlému zmapování pohybu mladíků policisté brzy zjistili, o koho se jedná. Do hodiny a půl po oznámení byli oba podezřelí zadrženi policejní hlídkou,“ uvedla mluvčí.

Kriminalisté oba hochy obvinili ze spáchání loupeže. S kriminalisty spolupracovali a u výslechu se ke skutku doznali. Policie následně zjistila, že do prodejny trafiky se mladíci pokusili neúspěšně vniknout už v únoru.

„Mimo to se měli oba společně v průběhu března vloupat do chatky, ale také se pokusit vniknout do prodejního automatu či pekařství,“ Při posledním vloupání do jedné z prodejen si podle policie odnesli cigarety za téměř 28 tisíc korun.

Mladíci přepadli v Praze ženu. Boj o kabelku vyhrála

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám