Hlavní obsah

Synovi exprimátora Béma museli amputovat ruku

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvacetiletému synovi bývalého primátora Prahy Pavla Béma museli lékaři z oddělení plastické chirurgie amputovat část pravé ruky. Mladík utrpěl vážné zranění poté, co vylezl v březnu na Wimmerovu kašnu na Uhelném trhu v centru Prahy a zřítil se.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Poničená kašna

Článek

Informaci přinesl deník Blesk, kterému smutnou zprávu potvrdil sám bývalý primátor. „Přišel o ruku, dvacetiletý klučina, je to osud a hrozné neštěstí,“ řekl deníku Pavel Bém.

Chlapec byl nejdříve převezen do nemocnice ve Střešovicích, odkud byl převezen na specializované pracoviště plastické chirurgie na Vinohradech. Tam se v pondělí podrobil náročné operaci.

Druhou zraněnou ruku se lékařům podařilo zachránit. Nemocnice informace k zdravotnímu stavu mladého muže nadále neposkytuje.

V polovině března se syn Béma účastnil nočního tahu městem. Během toho vylezl na kašnu a zřítil se z ní. Při pádu uvolnil také část sochy o velké váze, která mu vážně poranila ruce. Exprimátor po incidentu slíbil, že škodu na kašně zaplatí. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám