Hlavní obsah

Syn je obviněn z vraždy svých rodičů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLADNO

Na zahradě domu v Rudné v okrese Praha-západ vyšetřují policisté dvojnásobnou vraždu. Objevili zde dvě mrtvá těla, zřejmě se jedná o manželský pár. Kriminalisté obvinili z vraždy devětatřicetiletého syna manželů.

Článek

"Ve středu večer přišel na policii devětačtyřicetiletý starší syn manželů oznámit, že je nenašel v domě a má o ně obavy. Policie poté vyslechla mladšího syna, jehož argumenty o nepřítomnosti rodičů se jí zdály nevěrohodné. Na základě získaných informací policisté  v noci odhalili část lidského těla na pozemku domu," uvedla středočeská policejní mluvčí Soňa Budská.

Vzhledem ke špatným povětrnostním podmínkám byla až ve čtvrtek dopoledne za přítomnosti soudního lékaře odkryta na pozemku domu těla muže a ženy s mnohočetnými bodnými ranami. Probíhá soudní pitva.

Obyvatelé Rudné jsou šokováni

Mladší syn byl obviněn z trestného činu vraždy, policie zjišťuje motiv vraždy a aktuální stav obviněného. Prověřuje také informaci, že byl muž v minulosti léčen na psychiatrii.

"Koukám na to jako blázen. Lidi, co tu bydlí, by nikoho nezabili, v Rudné se předtím nic podobného nestalo. Musel to být někdo nový," uvedl k případu sedmašedesátiletý starousedlík, který bydlí blízko domu mrtvých manželů.

"Dozvěděli jsme se to v hospodě, vůbec netuším, o koho šlo," potvrdil také jeden z hostů místní restaurace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám