Hlavní obsah

Střet s rychlíkem odhodil auto na plot domu, těžce zraněnou řidičku vyprošťovali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Borovy

Na železničním přejezdu v Borovech na Klatovsku se v úterý odpoledne srazilo osobní auto s rychlíkem. Náraz odhodil auto na bok na plot zahrady, vlak po srážce ujel ještě asi 200 metrů. Hasiči z osobního auta vyprostili jednoho člověka a předali ho do péče záchranářům.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Následky střetu auta s vlakem na Plzeňsku

Článek

Nehoda se stala po 14:00, na přejezdu se s autem srazil rychlík Berounka jedoucí z Prahy do Železné Rudy. Ve vlaku cestovalo podle mluvčího hasičů Petra Poncara 103 lidí. „Nemáme informaci, že by ve vlaku byli zranění,“ uvedl.

Nehoda se stala na přejezdu, který je zabezpečen světelnou signalizací bez závor, uvedl Martin Drápal z Drážní inspekce. Nehodou se zabývá policie.

Záchranáři z místa převezli zhruba pětašedesátiletou ženu se středně těžkým zraněním a při vědomí na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň, uvedla Andrea Divišová z dispečinku krajské záchranné služby.

Vlaková doprava mezi Přešticemi a Klatovy kvůli nehodě stojí. České dráhy zavedly v úseku náhradní autobusovou přepravu.

V Dobrovízi u Prahy narazilo auto do Cyklohráčku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám