Hlavní obsah

Řidič náklaďáku, který boural na D1, nadýchal 3,5 promile. Kolona měla 14 kilometrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda dvou nákladních vozidel na 75. kilometru zablokovala v pondělí dálnici D1 na Vysočině ve směru na Prahu. Do porouchaného kamionu zezadu narazil jiný náklaďák, jeho řidič podle policie nadýchal 3,54 promile alkoholu. Jeden z řidičů se zranil, vyrazil pro něj záchranářský vrtulník.

Foto: Policie ČR

Nehoda na D1

Článek

Nehoda se krátce před 14:30 stala na 75. kilometru dálnice D1 u obce Hořice. Do odstaveného kamionu se dřevem tam narazil řidič dalšího nákladního vozidla. „Proč? Protože zřejmě nebyl schopen řídit! Dechová zkouška vykázala 3,54 promile,“ uvedla policie na síti X.

Ředitelství silnic a dálnic na webu Dopravniinfo.cz krátce po nehodě uvedlo, že se při ní zranil jeden z řidičů a na místě přistál vrtulník záchranky.

Po nehodě se začala vytvářet kolona vozidel, před 20. hodinou podle policistů dosahovala délky 14 kilometrů. Kvůli velkému úniku provozních kapalin nasadili hasiči chemický kontejner.

Foto: ŘSD

Kolony kvůli nehodě na dálnici D1 na Pelhřimovsku kolem 15. hodiny

Požár kamionu zavřel dálnici D1

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám