Hlavní obsah

Střelba v Praze: policisté honili hledaného muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté v sobotu ráno zadrželi celostátně hledaného muže, který je podezřelý z trestné činnosti. Muže, který prchal v odcizeném autě, nejprve pronásledovali ve služebním voze. Použili přitom čtyři varovné výstřely. Když havaroval, dostihli ho a zatkli.

Foto: René Chvalina, Právo

Ilustrační foto

Článek

Muž se přitom pokusil jednoho z policistů udeřit. Je podezřelý z trestného činu neoprávněného užívání cizí věci a násilí proti úřední osobě, uvedla v neděli pražská policie na svém webu.

Policisté ve služebním voze si mužova auta všimli při projíždění zahrádkářskou kolonií v Praze 10. Když je řidič spatřil, prudce zrychlil a začal před nimi ujíždět. Policisté se ho neúspěšně pokusili zastavit, muž však ujížděl dál směrem na Dubeč. Policisté při pronásledování použili čtyři varovné výstřely.

V Kuťatské ulici muž s vozem havaroval poté, co nezvládl řízení. Z místa nehody začal utíkat, ale policisté ho dostihli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám