Hlavní obsah

Strážníci v Táboře řešili podnapilou mládež, byli to však herci ze seriálu České televize

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Podnapilou mládež nahlásili v neděli večer táborským strážníkům lidé z Pražského sídliště. Operační důstojník okamžitě vyslal na místo hlídku. Zjistila však, že tam nejsou podnapilé děti, ale pouze herci, kteří v Táboře natáčí seriál Ratolesti. Ten je právě i o problémech mládeže.

Foto: Pavel Orholz, Novinky

Mladí herci a herečky ze seriálu Ratolesti ztvárňují jeptišky i školáky

Článek

„Obdrželi jsme stížnost na podnapilou mládež. Hlídka však na místě zjistila, že takzvaní opilí nezletilci jsou pod přísným dohledem filmařů České televize, která pokračuje v natáčení seriálu,“ uvedl s nadsázkou zástupce velitele táborských policistů Pavel Šimek.

I přesto, že se jednalo o planý poplach, strážníci podobná oznámení vítají. „Jsme rádi, že občané nejsou ke svému okolí lhostejní a neváhají nás o nepravostech informovat,“ uvedl strážník.

Seriál Ratolesti budí v Táboře už od začátku natáčení velký rozruch. Strážníci museli také například řešit neurvalého řidiče, který vyhrožoval zaměstnancům České televize.

V desetidílném seriálu režiséra Michala Blaška se mimo jiné objeví Anna Geislerová, Matouš Ruml či Stanislav Majer a volně navazuje na seriál Ochránce. Konec natáčení Ratolestí je naplánován na letošní říjen, v televizi by se měly objevit příští rok na podzim.

Neurvalý řidič vyhrožoval filmařům České televize přejetím

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám