Hlavní obsah

Stovka policistů pročesává Trutnov, hledá týden pohřešovanou seniorku

Právo,
Trutnov

Policisté pátrají po pětaosmdesátileté Jarmile Novotné z Trutnova, o níž již týden nemá rodina žádné zprávy. Do terénu se vydala asi stovka příslušníků státní a městské policie, ale i horské služby, povoláni byli i policejní psi. Teplota ve čtvrtek ráno klesla na Trutnovsku až k minus sedmi stupňům Celsia.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Jarmila Novotná

Článek

„Pohřešovaná ve čtvrtek 16. ledna odpoledne navštívila svou dceru v jejím bytě v trutnovské Růžové ulici, odkud odešla krátce po šestnácté hodině směrem do místa svého trvalého pobytu na adrese Trutnov, Slévárenská 608, kam ale již s největší pravděpodobností nedošla,“ uvedl mluvčí policie Udo Ertner. Ačkoliv pohřešovanou ženu hledali policisté, včetně policejních psovodů, doposud se ji nepodařilo vypátrat.

Pohřešovaná je štíhlé postavy, vysoká asi 150 cm, má oválný obličej, krátké šedivé vlasy, zelené oči, v případě větší únavy lehce napadá na pravou nohu.

„Měla by být oblečena do hnědého kabátu, černých kalhot, černých kozaček a na hlavě by měla mít hnědý kostkovaný klobouk,“ dodal Ertner.

Policie v Trutnově žádá všechny občany, kteří by mohli k pohybu pětaosmdesátileté ženy sdělit jakoukoli informaci, nechť ihned kontaktují bezplatnou telefonní linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám