Hlavní obsah

Srpnové utonutí dvou dětí v nádrži na Lounsku: Policie navrhla obžalobu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liběšice

Policie navrhla obžalovat jednoho člověka z trestného činu usmrcení z nedbalosti v souvislosti s utonutím dvou dětí v nádrži Klůček na Lounsku. Tragédie se stala letos v srpnu. Obvinění se týká člověka, který měl na děti při koupání dohlížet.

Foto: Envato elements
Článek

O vývoji v případu v pondělí informovala ČT24. Návrh na obžalobu potvrdil mluvčí policie Jakub Mareš. „Osoba je stíhána na svobodě,“ doplnil bez dalších podrobností mluvčí.

Kriminalisté zahájili trestní stíhání začátkem listopadu. Případ si po návrhu na obžalobu převzalo lounské státní zastupitelství. Obviněnému člověku hrozí až osm let vězení.

Tragédie z koupaliště na Lounsku: Kvůli dvěma utonulým dětem padlo obvinění

Krimi

Tragédie se stala letos 22. srpna. S ohledem na věk dětí a citlivé okolnosti případu policie nesdělila další podrobnosti.

Podle již dřívějších informací serveru iDnes se jednalo o sourozence a trestní stíhání se má týkat ženy, která je měla hlídat a nebyla s nimi v příbuzenském vztahu.

Noční tragédie na Šumpersku: V rybníku utonul 22letý mladík

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám