Hlavní obsah

Srážku s kamiony nepřežilo sedm divokých prasat

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedm divokých prasat smetly na dálnici D1 na Benešovsku dva kamiony. Zvířata při nehodě zemřela, kamiony museli jejich řidiči odstavit na krajnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamiony smetly na D1 sedm divokých prasatVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v noci na pondělí na 28. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Sedm divočáků vběhlo na dálnici už pravděpodobně u exitu 29. Po stovkách metrů je pak postupně srazily dva kamiony.

Přibližně 300 metrů dálnice zůstalo pokryto krví a vnitřnostmi prasat. Jeden z kamionů zastavil až o několik dalších stovek metrů dále.

Foto: Novinky

Kamiony smetly na D1 sedm divokých prasat.

Přivolaní policisté společně se silničáři mrtvá zvířata odklidili mimo dálnici, aby do nich nenarazila další auta. Škodu na jednom z kamionů vyčíslili policisté na 50 tisíc korun.

Oba řidiči vyvázli bez zranění. Kvůli nehodě byl na dálnici krátkodobě omezen provoz.

Obdobná nehoda se stala již o den dříve na dálnici D1 u Velkého Beranova. Do stáda divokých prasat tam narazila čtyři osobní auta. V tomto případě vyčíslili policisté škodu na 230 tisíc korun.  [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám