Hlavní obsah

Srážka aut u Hulína: jeden mrtvý, mezi zraněnými jsou dvě děti

Při srážce dvou osobních aut u Hulína na Kroměřížsku v pondělí ráno zemřel jeden člověk. Další tři lidé včetně dvou dětí jsou zraněni.

Foto: Milan Malíček, Právo

Sanitka (ilustrační foto)

Článek

Nehoda se stala u sjezdu z dálnice D55. Silnice druhé třídy mezi Hulínem a Holešovem na Kroměřížsku je kvůli ní uzavřena, policisté odklánějí dopravu na objízdné trasy. Sdělili to mluvčí krajské záchranné služby Gabriela Netopilová Sluštíková a policejní mluvčí Petr Jaroš.

Nehoda se podle policie stala okolo 07:15. „V tuto chvíli můžu potvrdit střet dvou automobilů. Je to tragická dopravní nehoda. Komunikace je tam uzavřena. Policisté jsou na místě. Odkláníme dopravu, objíždí se to i přes dálnici,“ řekl Jaroš.

Sedm zraněných včetně dětí po střetu tří aut na Znojemsku

Krimi

Podle Netopilové Sluštíkové při nehodě jeden člověk zemřel a další tři lidé včetně dvou dětí utrpěli zranění. „Jedno dítě poletí vrtulníkem do FN (Fakultní nemocnice) Brno,“ uvedla mluvčí záchranné služby.

Podle dostupných údajů zahynulo při letošních dopravních nehodách na silnicích ve Zlínském kraji dosud šest lidí. Za loňský rok si v regionu vyžádaly životy 29 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám