Hlavní obsah

Srážka aut na Hodonínsku, dvě děti jsou těžce zraněné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lužice

Na silnici u Lužic na Hodonínsku se dnes před 20:00 střetla dvě osobní vozidla. Záchranáři ošetřili šest zraněných, z toho dvě děti, které utrpěly těžká poranění. Jedno přepravil vrtulník na ARO Dětské nemocnice v Brně, druhé tam odvezla sanitka, řekla ČTK mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Vážná nehoda na Hodonínsku

Článek

Nehoda se stala na menší silnici z Lužic ve směru na Dolní Bojanovice.

„Na místo jsme vyslali sedm prostředků včetně vrtulníku. V péči jsme měli šest zraněných. Jedno dítě jsme po ošetření letecky převezli na ARO Dětské nemocnice, druhé po zemi. Dále jsme ošetřili nezletilou slečnu, která měla lehké poranění. V péči jsme měli také tři dospělé. Jednoho muže, který utrpěl těžká poranění, a dvě ženy. Jedna má středně těžká poranění a druhá lehká,“ uvedla Bothová.

Příčinu policisté vyšetřují. Nehoda silnici uzavřela, objízdná trasa vedla přes Josefov.

Na místě zasahovali také hasiči Jihomoravského kraje. Na síti X (dříve Twitter) uvedli, že nemuseli nikoho vyprošťovat. „Pomáhali jsme u šesti osob s první pomocí spolu se záchrannou službou. Provedli jsme protipožární zabezpečení a připravovali místo na přistání vrtulníku,“ uvedli.

Střet auta s motorkou omezil provoz na D1 na Žďársku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám