Hlavní obsah

Soud vzal do vazby muže obviněného z vraždy ve sklepě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Obvodní soud pro Prahu 4 vzal ve středu do vazby 24letého muže, který je obviněný z vraždy 68letého muže ve sklepě domu v Praze 4. Muž se k činu policistům přiznal.

Mladík obviněný z vraždy muže ve sklepěVideo: Novinky

 
Článek

„Usnesením Obvodního soudu pro Prahu 4 byl obviněný L. T. vzat vazby, a to z důvodů uvedených v § 67 písm. a),c) trestního řádu. Usnesení není v právní moci, neboť obviněný si proti usnesení podal stížnost přímo do protokolu,” řekl Novinkám mluvčí soudu Michal Dvořák.

Podle uvedeného paragrafu byl obviněný vzat do vazby kvůli tomu, že by mohl uprchnout nebo se skrývat a pokračovat v trestné činnosti.

Policie zadržela podezřelého z vraždy muže v pražském sklepě

Krimi

Tělo 68letého muže bylo nalezeno v pondělí ráno v Olbrachtově ulici v Praze 4. Podle informací Novinek oběť měla mít nejméně dvě bodnosečné rány na těle a ležela v tratolišti krve. Dveře byly zvenčí zamčené.

Podezřelý byl zadržen o několik hodin později. Ve večerních hodinách sdělili policisté zadrženému 24letému muži obvinění z trestného činu vraždy. Podle nich nejsou oběť a obviněný v příbuzenském vztahu, další podrobnosti nechtěla policie v této fázi vyšetřování komentovat.

BEZ KOMENTÁŘE: Ve sklepě v Praze našli zavražděného mužeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám