Hlavní obsah

Soud poslal do vazby ženu podezřelou z vraždy v Pardubicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soud v úterý poslal do vazby ženu obviněnou z víkendové vraždy muže v Pardubicích. Žena před soudem nevypovídala. Podle televize CNN Prima News, která o soudním jednání informovala, způsobila žena svému partnerovi velké množství bodných ran.

Foto: Policie ČR

Policie na sídlišti v pardubických Polabinách, kam přijela kvůli úmrtí muže.

Článek

Násilnou smrt muže na pardubickém sídlišti Polabiny vyšetřuje policie od neděle. Žena při hádce několikrát bodla staršího partnera nožem a potom šla za sousedem, aby jí pomohl zavolat sanitku, uvedla Prima. Podle televize žena trvá na tom, že si kvůli vlivu alkoholu a léků z činu téměř nic nepamatuje.

Okresní soud v Pardubicích v úterý poslal ženu do vazby. „Obviněná ve vazebním zasedání nevypovídala, nicméně je důvodné podezření, že by trestnou činnost mohla opakovat nebo že by mohla uprchnout a stát se nedostižnou pro orgány v trestním řízení, to vedlo soud k tomu, že vazbu uvalil,“ řekl CNN Prima News soudce Karel Gobernac. Dodal, že policie případ kvalifikovala jako zvlášť závažný zločin vraždy, za který hrozí až 18 let vězení.

Smrt muže v Pardubicích: Policie zadržela ženu podezřelou z vraždy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám