Hlavní obsah

Smutná bilance víkendové noci: Tři kraje, tři vlakové nehody, tři mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři úmrtí si od sobotního večera vyžádaly kolize vlaků s lidmi. V sobotu večer zahynul člověk po střetu s vlakem mezi pardubickými městskými částmi Svítkov a Lány na Důlku na hlavní trati na Prahu. Před půlnocí usmrtil vlak muže na Brněnsku a brzy ráno srazila na Benešovsku vlaková souprava bez cestujících člověka sedícího těsně u kolejí, zjistila ČTK od policejních mluvčích.

Foto: Envato

Ilustrační foto

Článek

Ranní tragédie se odehrála po 5:00 u Poříčí nad Sázavou na Benešovsku v úseku Týnec nad Sázavou – Čerčany. „Muž seděl v bezprostřední blízkosti kolejí a srazila ho projíždějící souprava dvou vozů, která jela bez cestujících,“ řekla ČTK mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková. Policisté se marně snažili oživit muže pomocí defibrilátoru. Okolnosti případu vyšetřují.

Neštěstí na Pardubicku se odehrálo v sobotu před 21:00. Doprava na trati stála, provoz na jedné koleji byl obnoven ve 22:30, později v celém rozsahu.

Člověk, který zahynul na Brněnsku před půlnocí, u sebe neměl doklady. „Před 23:00 evidujeme na trati z Brna do Břeclavi u Žabčic na Brněnsku střet s mužem, který na místě zemřel. Neměl u sebe doklady a kriminalisté nyní budou zjišťovat jeho totožnost i to, jak k nehodě došlo,“ řekl ČTK policejní mluvčí Petr Vala.

Plameny z vlaku vyšlehly hned po srážce, ukazuje video. Policie stíhá řidiče polského kamionu

Krimi

Reklama

Související témata:
Poříčí nad Sázavou

Výběr článků

Načítám