Hlavní obsah

Smrtelná nehoda u Andělské Hory na Karlovarsku, silnice na Prahu je uzavřena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda kamionu a tří osobních vozidel zablokovala v úterý odpoledne u Karlových Varů tah na Prahu. Jeden člověk přišel při srážce o život.

Foto: Novinky

Místo tragické nehody u Andělské Hory.

Článek

K nehodě došlo po půl třetí odpoledne na silnici I/6 u Andělské Hory. Podle karlovarského krajského policejního mluvčího Jana Bílka havaroval kamion a tři osobní auta.

„Při nehodě u Andělské Hory zemřel 73 letý řidič, jehož zranění byla neslučitelná se životem. Další osoba byla transportována vrtulníkem do nemocnice,“ uvedl Bílek.

Foto: Novinky

Tragická nehoda u Andělské Hory.

Letecky byl podle mluvčího záchranky Radka Hese do plzeňské fakultní nemocnice transportován muž ve věku 60 let. Utrpěl vážná zranění.

Další účastník nehody byl sanitkou převezen s lehčími zraněními do karlovarské nemocnice. Dva lidé z nehody ošetřováni nebyli.

Ve dvou osobních autech byly zaklíněné osoby, hasiči je museli vyprostit s použitím hydraulických nástrojů. Na místě podle mluvčího hasičů Martina Kasala zasahovalo pět jednotek hasičů.

Foto: Novinky

Při nehodě zahynul jeden člověk.

Hlavní silniční tah mezi Karlovými Vary a Prahou je zcela uzavřený pro dopravu a bude tomu tak zřejmě minimálně do večerních hodin. Připravuje se vyproštění vozidel.

Příčiny nehody jsou předmětem vyšetřování.

U Prahy přejel kamion do protisměru a převrátil se

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám