Hlavní obsah

U Prahy přejel kamion do protisměru a převrátil se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kvůli převrácenému kamionu se v úterý tvoří na Pražském okruhu několikakilometrové kolony. Nákladní automobil jel ve směru na Jesenici, prorazil středová svodidla a přejel částečně do protisměru. Místo nehody je průjezdné odstavným pruhem.

Nehoda kamionu na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala po desáté hodině na 2. kilometru Pražského okruhu na úrovni Jesenice na Praze-západ.

„Pražský okruh ve směru k dálnici D5 je blokovaný nákladním automobilem, který skončil na boku. Hasiči na místě vyprošťují řidiče, místo nehody je obousměrně průjezdné jedním jízdním pruhem,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Kropáčová.

Podle policistů je pravděpodobné, že dopravní omezení bude v místě nehody trvat několik hodin.

„Pacient byl zaklíněný, utrpěl poranění pánve a břicha, po celou dobu byl při vědomí. Záchranáři pacienta ošetřili a převezli do FN Motol,“ uvedla mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda kamionu na Pražském okruhu

Mluvčí středočeských hasičů Jan Sýkora uvedl, že kamion prorazil středová svodidla. „Kamion obousměrně blokuje rychlé jízdní pruhy,“ dodal. Vyprošťování řidiče probíhalo necelé dvě hodiny.

Další nehoda se stala na 3,5. kilometru ve směru na Ruzyň. Tady se srazilo sportovní porsche s kamionem, nehodu šetří policie. Hasiči na místě zasypali uniklé pohonné hmoty a řidiče vozu do nemocnice převezla záchranná služba.

Nehoda kamionu se sportovním autemVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Výběr článků

Načítám