Hlavní obsah

Při nehodě na Novojičínsku zemřel řidič, čtyři mladí lidé utrpěli zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smrtí šestašedesátiletého řidiče skončila páteční srážka dvou osobních aut na Novojičínsku. Další čtyři lidé ve věku 15 až 23 se při tragické nehodě zranili.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Smrtí šestašedesátiletého řidiče skončila páteční srážka dvou osobních aut na Novojičínsku. Další čtyři lidé ve věku 15 až 23 se při tragické nehodě zranili.

Článek

Ke střetu došlo před 19. hodinou na silnici I/47 ve směru od Fulneku na Bílovec.

„Na sjezdu ze silnice I/57 došlo z dosud nezjištěných příčin ke střetu dvou osobních vozidel. Vozidlo Ford řídil šestašedesátiletý muž a vozidlo Volvo řídila sedmadvacetiletá žena. Při nehodě utrpěl řidič fordu těžká zranění, kterým i přes poskytnutou pomoc na místě podlehl,“ potvrdila policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Dodala, že ve volvu utrpěly zranění čtyři osoby, o ně se postarali záchranáři.

Řidič srazil na Plzeňsku chodkyni, z místa nehody ujel

Krimi

Na místě tragédie zasahovali také hasiči. Ti zajistili obě havarovaná auta před případným požárem a zlikvidovali menší únik provozních kapalin na silnici. „Hasiči vyprostili spolucestujícího z volva, v němž jelo celkem pět osob, z toho se čtyři zranily, i řidiče fordu. Na závěr zásahu odtáhli oba vozy na okraj silnice, která byla zhruba dvě hodiny neprůjezdná, místo nehody uklidili a pomohli při nakládce fordu i volva odtahové službě,“ popsal mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

„Obě havarovaná vozidla policisté zajistili pro případné znalecké zkoumání. Dechová zkouška i test na přítomnost návykových látek u řidičky byly negativní. Příčinu úmrtí u muže určí nařízená soudní pitva. Další okolnosti, příčiny tragické nehody šetří dopravní policisté,“ sdělila s tím, že policie žádá řidiče, kteří v danou dobu projížděli uvedeným úsekem, i případné svědky nehody, aby kontaktovali policisty na lince 158 či přímo novojičínské dopravní policisty na tel. 974 735 250.

Reklama

Výběr článků

Načítám