Hlavní obsah

Slyším prapodivné zvuky. Žena v Přerově zavolala na samozvané karatisty strážníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Strážníci v Přerově ve středu řešili případ dvou karatistů, kteří si za místo svého tréninku vybrali strom v centru města. Městská policie publikovala i video, které zachycuje snažení obou mladíků.

Cvičili karate na náměstíVideo: MP Přerov

 
Článek

Strážníky o tréninkovém programu dvou mladíků informovala v podvečer svědkyně na tísňovou linku. Nezapomněla zdůraznit, že u toho vydávají „prapodivné zvuky“. Zaměřila se na ně městská kamera a hlídka.

Chlapec v Přerově si při pádu z kola ošklivě zlomil obě ruce

Krimi

„Jak se ukázalo, dva samozvaní karatisté, Lruce Bee a J. C. dan Vamme, si na nebohý stromek zavěsili tréninkovou lapu a před přítomnou dívkou předváděli, kdo z nich je větší drsňák a dá nohu výše,“ informoval zástupce ředitele městské policie Miroslav Komínek s použitím zkomolenin jmen dvou hvězd akčních filmů.

Hlídka po příjezdu trénink ukončila a požádala karatisty o občanské průkazy. Po kontrole stromu, který trénink obstál bez újmy, oba sportovce propustila.

„Mladíci, následováni zjihlou divou, odešli trénovat na vhodnější místo,“ doplnil Komínek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám