Hlavní obsah

Školáci v Brně popíjeli vodku smíchanou se slivovicí. Dívce naměřili 2,8 promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Vodku smíchanou se slivovicí popíjela ve středu dvojice 13letých školáků v Brně. Dívku musela záchranná služba odvézt do nemocnice, nadýchala 2,8 promile alkoholu. Její kamarád měl jedno promile.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na strážníky se odpoledne obrátil muž z brněnských Bohunic, který uvedl, že z okna pozoruje školačku, jež leží na zemi a mladík se ji marně snaží zvednout. „Upozornil, že dívka není schopná se udržet na nohou a vyzvracela se na ulici,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci v Budějovicích načapali náctileté s tvrdým alkoholem, flaška prý ležela v parku

Krimi

Přivolaní strážníci našli 13letou dívku, seděla na lavičce vedle stejně starého kamaráda. Dechová zkouška u ní podle strážníků ukázala 2,8 promile v dechu, mladík měl 1,1 promile.

„Dívka se strážníkům svěřila, že se alkoholem snaží vypořádat s rodinnými problémy. Chlapec přiznal, že spolu popíjeli vodku smíchanou se slivovicí,“ podotkl Ghanem.

Pro dívku přijela záchranná služba, která školačku převezla do nemocnice. Případ si převzala policie a sociální pracovníci.

Reklama

Výběr článků

Načítám