Hlavní obsah

Seniorku v Kladně profackoval muž kvůli uštěkanému psovi na volno

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Konflikt kvůli štěkajícímu psovi, který pobíhal venku na volno, řešili strážníci v Kladně. Muž tam několikrát udeřil seniorku, jejíž pes ho měl již dlouhodobě otravovat štěkáním a dorážením. Městská policie předala případ do správního řízení, podezření z prohřešku čelí jak násilník, tak i majitelka psa.

Foto: MP Kladno

Muž udeřil seniorku kvůli jejímu psovi, který měl štěkat a dorážet.

Článek

Incident se stal v pondělí v ulici Jaroslava Foglara, kde žena seděla na lavičce a okolo pobíhal její pes.

„Její chlupatý miláček začal štěkat na muže, který procházel okolo. To se ho dotklo a ženě uštědřil tři facky a odešel domů,“ sdělila ve středu mluvčí strážníků Alena Purkytová.

Žena pak čekala na hlídku městské policie, kterou nasměrovala ke vchodu, kam muž odešel.

Pes vyběhl v Praze z domu a pokousal tři ženy

Krimi

„Třiačtyřicetiletý muž hlídce sdělil, že má se seniorkou a jejím psem neustále problém, když žena má psa puštěného volně, a ten neustále na procházející doráží a štěká. Na slovní upozornění, že má mít psa zajištěného na vodítku, paní nereaguje, tak se rozhodl celou situaci vyřešit po svém,“ upřesnila mluvčí.

Strážníci předali případ úřadu do správního řízení, ve hře je tak například pokuta za výtržnost.

Majitel dostal podmínku za to, že jeho pes pokousal na ulici ženu

Krimi

Strážníci však podle mluvčí budou řešit i chování sedmašedesátileté ženy, a to právě kvůli na volno běhajícímu psovi. Vyhláška ve městě psy bez vodítka zakazuje, navíc mají mít náhubek. Purkytová dodala, že seniorka sama přiznala, že takto psa venčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám