Hlavní obsah

Seniorka přišla o 30 tisíc. Měla PIN kód ke kartám v ukradené peněžence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvě okradené seniorky má na svědomí dvojice v Praze. Krádeží se podle policie dopustila v jeden den ve stejné provozovně. Jedna z okradených měla v peněžence také PIN kód, a proto přišla o 30 tisíc korun.

Okradení seniorkyVideo: Policie ČR

 
Článek

Oba případy se staly již v březnu v Budějovické ulici, policie o nich informovala v pondělí. V prvním případě zmizela peněženka z tašky zavěšené na nákupním vozíku. Seniorka přišla o 1300 Kč a karty.

Mladý nezmar bez řidičáku kradl v Brně autobusy

Krimi

„Bohužel však nejenom karty, ale i lístečky s PINem k oběma kartám, což byl kámen úrazu. Podezřelá dvojice tak během jednoho odpoledne připravila seniorku o téměř 30 000, a to jednak několika výběry z bankomatu, ale také platbami v obchodech,“ uvedla mluvčí policie Hana Křížová.

Prostitutka okradla na nádraží zákazníka. Doklady mu vrátila přes poslíčka

Krimi

Druhý případ se stal ve stejné prodejně s opět stejným scénářem. Tentokrát však v peněžence nebyl PIN kód. Policii se dosud nepodařilo dohledat podezřelou dvojici. Pakliže by ji někdo poznal na kamerových záznamech, nechť se obrátí na linku 158.

„Zároveň také apelujeme na všechny občany, aby v žádném případě nenosili napsané PIN kódy spolu s platebními kartami,“ upozornila Křížová.

Foto: Policie ČR

Podezřelá dvojice

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám