Hlavní obsah

Seniorka bourala do stromu, v protisměru se kvůli tomu srazila další čtyři auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Býšť

Seniorka ve fiatu sjela v pondělí odpoledne mezi Býští a Hradcem Králové z neznámých příčin ze silnice a narazila do stromu. V protisměru zastavila u nehody tři vozidla a čtvrté do nich zezadu narazilo. 71letá řidička byla s vážným zraněním transportována do hradecké nemocnice, z druhé nehody záchranáři ošetřovali dva zraněné.

Foto: Policie ČR

Seniorka nabourala do stromu

Článek

„Po 17. hodině došlo na silnici I/35 mezi Býští a Hradcem Králové k havárii vozidla Fiat, které sjelo mimo komunikaci a narazilo do stromu“, informovala policejní mluvčí Markéta Janovská. V protisměru, ve směru od Hradce Králové na Holice, pak podle ní u nehody zastavila tři vozidla a čtvrté do nich zezadu narazilo.

Foto: Policie ČR

V protisměru se srazila další čtyři vozidla

„71letá řidička byla s vážným zraněním transportována do hradecké nemocnice, z druhé nehody jsou dva zranění – osádka fabie,“ uvedla Janovská s tím, že dechové zkoušky provedené na místě byly u všech řidičů negativní, u seniorky nemohla být zkouška kvůli zranění provedena.

„Příčiny a okolnosti obou nehod jsou v šetření. Předběžná škoda zatím vyčíslena nebyla,“ dodala mluvčí.

Silnice byla zcela uzavřena, na zprůjezdnění se pracuje. Provoz by měl být obnoven kolem 20:00.

Seniorka vjela v Brně do protisměru. Zachovala se ukázkově

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám